Telefonnummer i homoseksuell utlandet sex og samliv

telefonnummer i homoseksuell utlandet sex og samliv

Etter første samtale kan vi i de fleste tilfeller angi lengden av terapien eller rådgivningen. Hvis det viser seg at problemet er utenfor vårt kompetanseområde, hjelper vi med å henvise til rette fagperson. I de tilfeller hvor det er nødvendig samarbeider vi med psykolog, lege og fysioterapeut med spesialkompetanse.

Du trenger ikke henvisning fra lege eller andre. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Våre medarbeidere har absolutt taushetsplikt. Vi arbeider blant annet innenfor disse områdene: Se også hva vi ikke arbeider med Samlivsrådgivning for par og single Samlivsproblemer med utgangspunkt i seksualiteten.

Nye muligheter for paret Vedlikeholdssamtaler for et bedre og mer variert seksualliv. Egner seg spesielt godt for par hvor sexen har blitt rutine og kjedelig, eller hvor sexklemma har ført til at parsexen helt eller i perioder har stoppet opp.

Coaching Coaching for single og par som ønsker å videreutvikle sitt seksualliv, og utforske sine seksuelle tenningsmønstre og preferanser for et bedre og mer variert seksualliv. Også for par og single som finner det vanskelig å komme i gang med seksuallivet. Etter utredning av lege, med eller uten diagnose undersøkelse med bestemmelse av sykdom , kan du ta kontakt med oss for rådgivning.

Bekymringsfull seksuell atferd hos barn og ungdom - Barn som misbruker yngre barn seksuelt - Barn som er generelt seksuelt utagerende - Veiledning av foreldre og andre omsorgspersoner. Vi arbeider ikke med disse problemstillingene: Seksuelle overgripere De som har vært utsatt for seksuelle overgrep Kjønnsidentitet Les også: Rådgiving og terapi for par og single Til hovedsiden.

Gro Isachsen , se xolog og samlivsrådgiver. Gro er l eder og faglig ansvarlig fo r Klinikk Sexologen og sexolog. Klinikken ble etablert i Hun har i tilegg til mange års stud ier i faget sexologi også studert psykologi, sosiolog i, pedagogi kk, spesialpedagogikk , kognitiv terapi, mental trening, transaksjonsanalyse og eksponeringsterapi.

Gro har siden tatt i mot flere tusen, single og par, til rådgivning og terapi. Enda flere har hun siden gitt råd i sine bøker, i media, som foredragsholder og via ulike tjenester på internett og mobil.

Hun startet i forsknings-prosjektet " Seksuell lyst hos k vinner ". I undersøkelsen har hun dybde-intervjuet mer enn kvinner og menn, single og par, om deres forhold, seksualliv og helsetilstand. Isachsen ledet utviklingen av VagiFlex fleksibel bekkenbunns-trener for styrking av musklene i bekkenbunn en. Gro har i mange år hatt fast spalte med råd om sex og samliv i avisa Dagbladet og i ukebladet Vi Menn. Hun har siden vært faglig ansvarlig for Forum for seksualitet hos Dokt or Online.

Siden har Isachsen vært fast spaltist i magasinet Vi over Les mer om Gro og klinikken Gro har skrevet sexhåndbøkene Sex - ja takk! Gro Isachsen har solgt mer enn I tillegg kommer salg i utlandet. Av Gro Isachsen Cappelen Damm forlag. En selvhjelpsbok for blant andre par som har havnet i sexklemma. Boka er et hjelpemiddel for de som er motivert til fornyelse og revitalisering av seksuallivet, og er et verktøy for mer sanselig, lekende sex med vekt på begges nytelse.

Boka tar også for seg hvordan kvinner kan unngå, og selv bidra til å behandle, ulike former for smerter og ubehag i underlivet. I svarte alle kvinnene som var med på undersøkelsen at de aldri hadde kjøpt sex, mens 99,7 prosent ga det samme svaret i Utroskap er en vanlig sak. I svarte 29 prosent av mennene og 23 prosent av kvinnene at de har hatt sidesprang en eller annen gang mens de var gift eller samboende.

Hva så med utroskap i nåværende forhold? Tross i den utbredte utroskapen er du likevel ikke spesiell dersom du føler at lista over tidligere elskere eller elskerinner er kort. Svært mange har hatt relativt få sexpartnere i løpet av livet, samtidig som et lite mindretall har hatt veldig mange partnere.

Mindretallet trekker opp gjennomsnittet, så forskerne bruker medianen som et bedre middelmål på hvor mange sexpartnere vi har. Median antall partnere forteller at halvparten av befolkningen har hatt færre elskere, mens den andre halvparten har hatt flere. Medianen for personer som ikke er gift eller samboere er sju sexpartnere hittil i livet for menn, og seks for kvinner. Tilsvarende tall for gifte eller samboende personer er seks elskere så langt i livet for menn, og fire elskere for kvinner.

I den mest trofaste enden av skalaen oppgir hele 17 prosent av gifte eller samboende menn, og 23 prosent av kvinnene, at de bare har hatt én partner i løpet av livet. Tilsvarende tall for personene uten ektemake eller samboer er ti prosent for mennene og 12 prosent for kvinnene. Rundt 94 prosent av mennene og 96 prosent av kvinnene i undersøkelsene oppgir at det har hatt samleie minst én gang i livet. Den mediane alder ved første samleie var ganske stabil på rundt 18 år for menn fra til , men gikk ned til 17,5 år i Også for kvinnene har debutalderen gått litt ned, og ligger nå på 17,1 år.

Kvinner debuterer altså litt tidligere enn menn. Ganske mange ungdommer debuterer før de er fylt 16 år. Dette gjelder 19,5 prosent av guttene, og 23,5 prosent av jentene. Over 66 prosent av de mellom 18 og 22 år brukte en form for prevensjon i forbindelse med sitt første samleie.

Ved senere samleier blir kondombruken mer slurvete. Kondombruk ved siste samleie med en ikke samboende partner er på 19 prosent. Rundt 60 prosent av befolkningen, samboende eller ikke, bruker en eller annen form for prevensjon.

..

MASSASJE KONGSBERG CZECH BØSSE SEX

Telefonnummer i homoseksuell utlandet sex og samliv

Nakenbilder no thailandske homoseksuell gutter

Jelena 39 avslørte klappjakt på homofile 1  Du trenger ikke henvisning fra lege eller andre. Siste fra Dagens debatt Ideologi på villspor Til deg som sliter med Gudstroen, - eller det å tro i det hele tatt. The Gay Coup­les Study GCS tar for seg blant annet kom­mu­ni­ka­sjon, in­ti­mi­tet, sek­su­ell at­ferd og sek­su­el­le av­ta­ler i sam­kjøn­ne­de mann­li­ge for­hold. Far raser mot politiet etter at sønnene ble utsatt for blind vold. Økningen er ikke like tydelig for kvinner, hvor tallet har gått fra 1,9 prosent i til 2,4 prosent i